ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Nieuws, Minioren, Swimkick, Bestuur

Herstart zwemtrainingen - stand van zaken

Beste zwem(st)ers, ouder(s), verzorger(s) en Masters,

Iedereen heeft het nieuws waarschijnlijk gezien "de zwembaden gaan weer open en we mogen weer gaan zwemmen vanaf 11 mei."

Dat is heel mooi nieuws, maar er zitten wel restricties aan ivm met Corona-proof trainen. Die restricties zijn best wel zwaarder dan we hadden verwacht en zorgen voor nogal wat organisatorische kopzorgen. We willen het in een keer gelijk goed regelen voor iedereen en er zullen onder andere aangepaste indelingen gemaakt moeten worden. 

We zijn ook afhankelijk van het zwembad en hebben ons dus aan vele regels te houden. Daarom gaan we NIET al aanstaande maandag 11 mei 2020 van start maar maandag de 18 mei 2020.

Komende week gaan we een planning maken van wie wanneer mag/kan komen trainen. Het is wel duidelijk dat we maar met een beperkt aantal zwemmers per keer mogen zwemmen; een stuk minder als we tot nu toe gewend waren. Dus dat is best wel een dingetje en zal goed uitgewerkt moeten worden.

We gaan komende week in overleg met de trainers of om tafel om een nieuwe (hopelijk tijdelijke) indeling te maken van alle zwemmers. Je zal dus misschien voorlopig maar 1x per week kunnen trainen, dit om iedereen badwater te kunnen geven. Maar 1x per week is beter dan niets toch?

We proberen ook zoveel mogelijk te kijken wie met wie gaat zwemmen, je hebt toch je maatjes in het bad. Ook met jullie agenda moeten we rekening houden maar helaas zal dat beperkt zijn. Schuiven zal lastig zijn.

Dus komende week krijgen jullie een mail wanneer je ingedeeld bent. Mocht je ECHT NIET die dag kunnen dan horen wij dat graag en gaan we kijken wat we kunnen regelen. De beperkte ruimte die we hebben op basis van onder andere de 1,5m regel, proberen we zo goed als mogelijk te benutten.

Dus kortom, wees niet teleurgesteld nog even een weekje niet te kunnen trainen, we zijn er druk mee bezig! Houd je mail in de gaten en reageer alleen als dat echt nodig is, zodat we vanaf de 18e weer het water in kunnen.

Voor de masters op de maandagavond geldt hetzelfde. Beperkt aantal zwemmers per keer waarvan de details nog niet allemaal bekend zijn. Zodra het precies duidelijk is wat de regels zijn en hoe we kunnen indelen, zullen we jullie ook hierover deze week berichten.

Dus komende week mail in de gaten houden en vanaf de 18e weer lekker zwemmen 😊

Namens het bestuur en trainers

Afdrukken E-mailadres