ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Medailleregen op Gelderse B-kampioenschappen

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Swimkick Minioren Circuit, Minioren

swimkick-minioren

Swimkick/minioren deel 1

Afgelopen zaterdag werd er in Kerkdriel het eerste deel van de swimkick/minioren circuit gezwommen. Leon van der Burg wist hier op de 50 vrij en de 50 rug een persoonlijk record te zwemmen en werd tweemaal eerste. Mees van der burg had ook twee PR’s . Kjetil van Gasteren had een PR in de estafette op de 50 vrij en ook op de 50 rug wist hij zijn tijd te verbeteren.

Verder was er een eerste plaats voor hem op de 100 rug en 200 wissel. Max van gasteren wist met een PR de tweede plaats te behalen op de 100 vrij. Guido Huygen zwom tweemaal een PR en werd tweede op de 25 vrij. Voor Angelo Jonkers was er tweemaal een podiumplaats en een mooi PR op de 100 rug. Broer Antoin had twee mooie PR’s. Jelmer Kruijt zwom een PR op de 25 vrij en werd derde op de 25 rug. Wiebe Kruijt wist met een PR derde te worden op de 50 vrij en er was ook een tijdsverbetering voor hem op de 50 rug. Rick van Meenen verbeterde ruim zijn tijd op de 100 rug en werd daarmee derde. Voor Arjen Overheul was er een mooi PR op de 100 vrij. Ramphal Jonathan stond tweemaal op het podium. Eerste op de 25 vrij (PR) en tweede op de 25 rug (PR). Voor Rens van Soelen twee bronzen plakken en twee hele ruime PR’s op de 25 vrij en 25 rug. Mathijs Takken werd derde op de 100 vrij en eerste met een persoonlijk record op de 100 rug. Gijs Zwiers ging naar huis met zilver en brons en een PR op de 50 rug. Ook de dames hebben goed gezwommen. Zilver en brons en PR’s voor Esra van Breda. Annemijn van Dam 2x PR , ook zo Noah van Esten Daphne de Haan. Meryan El Kharbachi stond op het podium bij de 25 vrij en 25 rug en zwom drie PR’s. Een bronzen plak voor Dewy Sandwijk en een mooi PR op al haar drie afstanden van die dag. Suya Teurlings had ook twee PR’s en Inke Vesluis wist viermaal haar tijd te verbeteren en stond op het podium bij de 100 rug. Ook de gezusters Daphne en Elise van der Wielen wisten meerdere PR’s te zwemmen en zilver mee naar huis te nemen. Lotte van Wijk ging naar huis met twee PR’s en twee bronzen medailles.

Er werden ook estafettes gezwommen en bij de 4x50 vrij gemengd stonden Kjetil, Rick, Elise en Mathijs op het podium, zilver voor deze kanjers. Bij de 4x25 vrij gemengd was de eerste en de tweede plek voor een ploeg van Olympia. Retief, Jelmer, Daphne de Haan en Arjen gingen voor goud en zilver was er voor Antoin, Lotte, Mees en Guido

.

Afdrukken E-mailadres