ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Clubartikelen

Zwemtassen actie

Beste zwemvrienden…..hij is er weer…..de tassenactie!!
We hebben weer vraag gekregen van leden, dus net zoals de afgelopen jaren maken we het maar weer mogelijk om een mooie zwemtas van Zwemvereniging Olympia te bestellen. Velen hebben er afgelopen jaren al eentje besteld, maar is misschien aan vervanging toe, of je had ‘m nog niet eerder besteld en wil er nu ook eentje.
Op de tas komt aan de ene kant het logo van ZV Olympia te staan en op de andere kant je
voornaam. Zo weet je altijd welke tas van jou is en hij is zo groot dat al je zwemspullen erin passen.
Zeker wanneer je wedstrijden zwemt heel handig, maar ook voor de trainingen heel makkelijk: zwemvliezen, zwembril, badmuts, zwemkleding en handdoeken: alles past erin. De maat van deze tas is 63x34x33 cm.
Wil je een kleinere in dezelfde kleurstelling (48x23x25cm) dan is dat ook mogelijk.
De prijs van de grote tas zal bij voldoende deelname weer rond de € 35,- euro liggen; de kleinere is enkele euro’s goedkoper.
Dit is afhankelijk van het aantal bestelde tassen. Hoe meer tassen we afnemen, hoe lager per stuk de drukkosten worden. We kunnen ze dan ook alleen bestellen wanneer we er tenminste 20 besteld worden. Worden er minder besteld, dan worden de bestellers begin oktober geïnformeerd.
Je koopt een tas, hij is dus je eigendom.
Om van deze actie gebruik te kunnen maken moet je uiterlijk zondag 8 oktober je bestelling mailen aan Hanneke (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij gaan er vanuit (geen garantie…) dat ze dan in november geleverd kunnen worden. Het bestellen doen we centraal bij “huisleverancier” Fa. De Jager die ze voor deze mooie
prijs kan aanbieden.

Afdrukken E-mailadres