ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Gelderse B Kampioenschappen

Afgelopen weekend werden in Doetinchem de Gelderse B Kampioenschappen gezwommen.

Dit jaar was er helaas maar een kleine delegatie van Olympia. Niet omdat er geen limieten behaald waren maar school en werk gooide roet in het eten. Thijs de Geus, Britt Biemans en Manon Vermeulen vertegenwoordigde ons cluppie.

Thijs was zaterdag alleen met coach Carmen en na drie uur wachten mocht hij aan start op de 100 rug. Op zijn favoriete afstand liet hij zien dat hij niet voor niets gekomen was. Met een prachtige PR van ruim twee seconden zwom Thijs naar goud. Onder leiding van coach Koen kwam hij zondag uit op de 100 vrij en ook hier wist hij een PR van meerdere seconden te zwemmen en was er brons voor hem. Manon kwam uit op de 100 rug en 200 wissel. Als debutant op deze wedstrijd deed ze het erg goed. De wissel was rond haar eigen tijd en op de 100 rug een mooi PR. Britt zwom ook de 200 wissel. Ze opende met een PR op de 50 vlinder, haar eindtijd op deze 200 meter was ruim drie seconden sneller. Ze werd beloond met zilver. 

Afdrukken E-mailadres