ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Jeugd Junioren Circuit, Minioren

Mooie afsluiting circuit.

Laatste minioren/junioren wedstrijd dit seizoen werd zaterdag gezwommen te Culemborg.29 Zwemmers van Olympia namen deel aan deze wedstrijd. Er werd begonnen met de 100 wissel voor de oudere uit de groep. Job van Willigen wist beslag te leggen op zilver met een mooi PR. Britt Biemans wist bij de dames met ook een PR goud te veroveren.

Toby Uebersezig wist op deze afstand maar liefst 7 seconden van zijn tijd te zwemmen en zette Vincent Wijnands een mooie eerste tijd neer. Manon Vermeulen en Eline van Kessel hadden een PR van ruim 6 seconden, Sascha Meij spande de kroon met maar liefst een tijdsverbetering van 16 seconden. Kjetl van Gasteren en Angelo Jonkers zwommen voor het eerst de zware 200 wissel en wisten beide een mooie tijd neer te zetten wat ook resulteerde in resp. Goud en zilver. Op de 200 vrij waren er ook hele mooie resultaten. Milan kers ging met brons naar huis, Jore Uebersezig en Rick van Leeuwen zette mooie eerste tijden neer en werden 4 en 5. Bij de dames zwom Milou Lagendijk een PR en een zilveren plak voor haar. Zus Sacha nam brons mee .Femke Vermeulen, Esmee Burgers en Lysanne Peterse zwommen een mooi PR. De jongste zwemmers kwamen aan start op de 100 wissel. Mattijs Takken wist met een PR van 6 seconden goud te behalen en zwommen Daphne van der Wielen en Inke Versluis naar zilver en brons. Op de 200 vrij was er brons voor Job, zilver voor Britt en mooie PR s voor Jack Beaujon ,Thijs de Geus, Toby, Vincent, Manon, Kimberley van Maurik, Eline van Kessel, Eline van Leeuwen, Emmy van Maurik en Luna al Bana. Op de 100 vrij weer goud en zilver voor Kjetl en Angelo. Angelo wist zelfs 14 seconden van zijn PR af te zwemmen. Elise van der Wielen ging naar huis met zilver op deze afstand. Op de 100 school wist Rick van Leeuwen brons te pakken op de hielen gevolgd door Milan .Bij de dames ging de strijd om het zilver tussen de zusjes Lagendijk. Dit keer pakte Sacha zilver en was er bons voor Milou. Femke zwom 4 seconden van haar tijd en zette Esmee en Lysanne hele mooie tijden neer. Op de 50 rug was er goud voor Mattijs, zilver voor Rick van Meenen en Daphne en Inke nam brons mee. Op de 50 school was er goud voor Job, een PR voor Thijs, Toby, Wouter Grieser en Vincent. Ook bij de dames goud voor Olympia, Britt zorgde daarvoor. En waren de laatste persoonlijke records voor Manon, Kimberley, Eline, Eline en Emmy. De wedstrijd werd afgesloten met een 4x50 vrij voor de jongste jongens. Helaas was er maar een ploeg, en omdat dat niet leuk is wisten de verenigingen samen nog een ploeg samen te stellen. Onze mannen van Olympia konden zich nu hieraan gaan meten en deden dit dan ook erg goed en was goud verdiend.

Voor de meeste komt er nu nog maar één wedstrijd dit seizoen, de clubkampioenschappen volgende week. Onderlinge strijd in een altijd gezellige sfeer. Dan is het seizoen qua wedstrijden bijna voorbij. Een aantal selectie zwemmers gaat nog naar één of meerdere kampioenschappen en een paar minioren zwemmen nog een limietwedstrijd. Ik kan nu wel al zeggen dat het een zeer geslaagd seizoen was. Van jong tot oud hebben de zwemmers dit seizoen hele mooie resultaten behaald. Dat is voor hun leuk maar ook zeker voor alle trainers en coaches.

Afdrukken E-mailadres