ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Swimcup 2017 lange baan

Swimcup lange baan 2017

Van 6 tot en met 9 April werd in Eindhoven in het Pieter van den Hoogenband zwembad de swimcup gezwommen. Toppers uit de hele wereld kwamen hier aan start. Ook de toppers van Nederland natuurlijk en drie waren van Olympia. Romy van Alphen, Youri Kool en Felicia Emanuelson zwommen een of meerdere afstanden op dit mooie kampioenschap. Donderdag, vrijdag en zaterdag  vertrok Romy naar Eindhoven, en zwom hele mooie tijden op de 50,100 en 200 rug, de 50 en 100 vlinder. Op de 200 rug werd zij maar liefst 31ste van dit toernooi een prachtige prestatie tussen al deze topzwemmers. Youri en Felicia gingen zondag naar Eindhoven. Felicia startte op de 50 school. Iets boven haar PR werd zij 61ste. Youri wist op de 50 vlinder zijn tijd met maar liefst 5 tiende te verbeteren en werd 40ste. Hele mooie resultaten voor deze drie op dit mooie kampioenschap.

Afdrukken E-mailadres