ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Swimkick Minioren Circuit, Minioren, Swimkick

Minioren/Junioren Circuit en Swimkick deel twee

26 November in Culemborg werd deel twee van het minioren/Junioren circuit gezwommen. Tijdens het inzwemmen gleed Milou Lagendijk uit en moest met een dikke knie naar het ziekenhuis. Gelukkig viel het mee en kon ze haar zusje Sacha nog haar behaalde bronzen medaille op de 200 rug in ontvangst zien nemen.

Verder waren er PR’s en medailles waren er voor Twan Bakker (2xPR), Jack Beaujon (3xPR en brons), Naomi van den Berg (2x PR), Britt Biemans (2x PR en 2x brons), Esra van Breda (2x PR en zilver en brons), Vera van Breda (2x PR), Kjetil van Gasteren (2x PR en 2x goud), Milan Kers(PR), Robert-Jan Kleijwegt (PR), Lance Schroten (3x PR), Mathijs Takken (2x PR), Manon Vermeulen (PR), Daphne van der Wielen (2x PR en goud en brons), Elise van der Wielen (PR en 2x brons)en Job van Willigen (2x PR en zilver). Hele mooie resultaten zeker gezien het zware programma met oa de 200 vinder , 200 rug en 400 vrij, voor de meeste een nieuwe afstand .

Zondags de 27ste was er in Rhenen weer een swimkick wedstrijd.

Door deze 19 jongste zwemmers van Olympia werden maar liefst 31 persoonlijke records gezwommen . Voor Noah van Est was dit op de 50 vrij en 25 vlinder. Ook Melissa Franje, Ebine Gonzalez Pelayo, Diana Nieuwenhuis en Inke Versluis deden dit. Voor Max van Gasteren en Jasmine Taal een PR op de 50 vrij. Inge van Kranenburg en Lotte van Wijk een PR op de 50 vrij en 25 rug. Dewy van Sandwijk zwom een PR op de 100 vrij en 50 vlinder. Op de 25 vrij en 25 rug waren er persoonlijke verbeteringen voor Retief van Gasteren, Guido Huygen, Jonathan Pamphal, Rens van Soelen en Ruben Visscher. Voor Daphne de Haan en Arjen Poverheul op de 25 rug, Antoin Jonkers op de 25 vrij en Femke Vermeulen op de 25 vlinder.

Afdrukken E-mailadres