ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Kampioenschappen

Open Nederlandse Kampioenschappen zwemmen korte baan 2016

Vorig weekend werd de ONK korte baan gezwommen in Hoofddrop. Tussen vele grote zwemmers hadden zich 5 zwemmers van Olympia ook gekwalificeerd voor deze wedstrijd. Romy van Alphen, Latascha Kilian,, Felicia Emanuelson, Frederique Stuit en Youri Kool kwamen uit op één of meer afstanden. Ondanks dat het nog erg vroeg in het seizoen is waren de resultaten goed. Allen zwommen rond hun PR, voor Felicia was er een mooi PR op de 100 wissel en Youri wist maar liefst een halve seconde van zijn 50 vlinder tijd af te zwemmen. De dames kwamen ook uit op de 4x100 en 4x200 vrij. Ook hier als altijd lieten ze zien een goed team te zijn.

                  

Afdrukken E-mailadres