ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Acties, Spieren voor Spieren, Activiteiten

Spieren voor spieren

Deze week stond in teken van SPIEREN VOOR SPIEREN. De jongste kids van Olympia zwommen vele banen om geld op te halen voor dit goede doel. De oudere zwemmers en de masters zwommen zaterdag samen met een team van LACO 6 uur lang, van21.30 tot 2.30 (wintertijd) om ook hun steentje bij te dragen.Bijna 120 km hebben ze met zijn allen gezwommen.De rode loper was terecht uitgelegd voor al deze kanjers die meededen aan het door Stefan Hazeleger en Iris Ebben opgezette initiatief. Het is een groot succes geworden. Met zijn allen hebben ze maar liefst ruim 3700 euro opgehaald. Wederom heeft Olympia laten zien dat zwemmen naast een individuele sport ook een teamsport is. Elkaar aanmoedigen, uitdagen ,maar vooral stimuleren wanneer het zwaar wordt.

Afdrukken E-mailadres