ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Medailleregen op Gelderse B-kampioenschappen

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Swimkick Minioren Circuit, Minioren, Swimkick

Swimkick/Minioren

Swimkick/Minioren te Kerkdriel

Negen jonge zwemmers vertrokken zaterdag naar Kerkdriel voor de Swimkick/Minioren circuit.

Het werd een leuke succesvolle wedstrijd. Het eerste persoonlijke record werd gezwommen door Angelo Jonkers op de 50 vrij. Kjetil van Gasteren wist maar liefst 6 seconden van zijn tijd op de 100 school af te snoepen en won goud. Elise begon de wedstrijd met een afstand die zij nog nooit gezwommen had, de 200 vrij. Met een tijd van 4.05.58 was er een zilveren medaille voor haar. Mathijs takken en Rick van Meenen zwommen de 100 vrij en wonnen respectievelijk goud en brons. Op de 50 school ruime persoonlijke records voor Esra van Breda en Daphne van der Wielen en voor hun ook goud en brons. Op de 200 vrij zwom Kjetil weg van zijn tegenstander en stond hij wederom op het hoogste podium. Elise zwom naar zilver op de 100 school en was er goud voor Rick op de 50 school. Mathijs zwom een heel mooi PR op deze afstand. Op de 100 vrij was het een spannende strijd voor Esra maar met een PR van 11 seconden wist zij haar concurrent achter zich te houden en behaalde zij haar tweede gouden medaille. Voor Daphne was er brons met een PR van maar liefst 16 seconden. Het individuele stuk werd afgesloten met de 100 vrij voor Milou en Sacha Lagendijk. Beide zwommen ruim onder hun inschrijftijd en werd bekroond met brons voor Milou en goud voor Sacha.

De wedstrijd werd afgesloten met een 4x50 vrij mixed. Kjetil, Milou, Mathijs en Sascha verdedigden de eer van Olympia. Met een tijd die 12 seconden sneller was dan hun inschrijftijd zwommen zij met zijn vieren naar zilver.

Mooie wedstrijd, mooie resultaten tevreden coaches.

Afdrukken E-mailadres