ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Minioren

Nationale zwemcompetitie deel 1

Zaterdag gingen in totaal 84 zwemmers met hun trainers/begeleiders naar Culemborg om het eerste deel van de nationale competitie te zwemmen. Voor sommige hun eerste wedstrijd ooit, voor andere kijken waar staan we nu zo aan het begin van een nieuw seizoen. De groep die in de regio zwemt, 45 zwemmers, begon om 14.00 en ging om 16.30 naar huis met 21 podiumplaasten en 69 persoonlijke records.

Daarna gingen 39 zwemmers van de B-competitie de strijd aan met ZVV, Wijchen en de Meer. Rond 20.30 konden zij tevreden naar huis gaan met 29 podiumplaasten en 44 persoonlijke records.

Het was een goede mooie dag voor Olympia daar in Culemborg. Het volledige verslag kunt u lezen op onze FB pagina of in het lezersnieuws van NieuwsbladGeldermalsen.

Afdrukken E-mailadres