ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Vakantierooster

Vakantie

Om misverstanden te voorkomen de laatste training voor de zwemmers bij het sterrenplan was vrijdag 29 juni, woensdag 6 juli is er dus geen zwemmen voor het sterrenplan.

Voor alle andere zwemmers is de laatste training op donderdag 7 juli.

De eerste trainingsavond is op maandag 22 augustus, deze week beginnen alle trainingen weer.

Op maandag 29 augustus is er voor alle zwemmers die meer dan 1 x per week trainen een informatie avond over het komend seizoen.

Je ontvangt hierover nog bericht.

 

 

Afdrukken E-mailadres