ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Acties, Slotfeest, Activiteiten

Slotfeest 2016

Ter afsluiting van het seizoen was er zaterdag weer het jaarlijkse slotfeest. In de Randhorst was er vanalles door de AC georganiseerd  voor leden en vrijwilligers van Olympia. De jeugd kon zich uitleven op springkussens en wipe-out baan, met spijkerbroek hangen en voetbal. De koffie stond klaar met heerlijke boterkoek gebakken door Jack s moeder. Buiten stond een patatkraam en ijscokar waar iedereen lekkere frietjes en snacks kon halen met als toetje een heerlijk ijsje.Het slotfeest is ook altijd even een momentje om het seizoen door te nemen en wat mensen extra in het zonnetje te zetten. Piet Ouburg werd in het zonnetje gezet door de voorzitter. Piet heeft jaren lang de website beheerd en meegeholpen aan de nieuwe website, naast natuurlijk alle andere dingen die Piet doet voor Olympia. Ook werden alle trainers door Harriette en Koen bedankt voor hun toewijding en inzet van het afgelopen jaar. Zij staan elke dag langs de badrand zodat de kids hun hobby kunnen beoefenen. Het was een geslaagde gezellige avond. Ricardo heeft het allemaal vastgelegd met hele mooie foto's die via een link op onze facebook site te zien zijn.

Nog paar weken trainen en dan vakantie! We wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen, die van start zal gaan met het altijd zo gezellige kamp!

 

                                                           

 

                                                           

Afdrukken E-mailadres