ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Swimkick

Certificaat voor Sterrenplankids

Afgelopen woensdag (22 juni) was het zover. Alle kinderen van het Sterrenplan gingen afzwemmen voor het certificaat: "Ik gebruik mijn zwemspullen". Het was een gezellige en zeer geslaagde avond. Alle kinderen hebben aan de ouders en belangstellende laten zien wat ze de afgelopen periode allemaal geleerd hebben. Verschillende technieken kwamen aan bod. Zwemmen met een plankje, een potloodsprong door de hoepel, eagbeaten en met de bal gooien. Kortom best soms nog lastige zaken voor als je net van zwemles afkomt, of al een tijdje zwemt. MAAAAAR alle zwemmers hebben het geweldig gedaan en onder toeziend oog van Bart Schonenberg, Gwendy de Haan, Frederique Stuit en Irene van Gasteren kregen alle kinderen van Haske van Dam hun verdiende certificaat. Gefeliciteerd allemaal

!

Afdrukken E-mailadres