ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Nationale Jeugd en Gelderse B-Kampioenschappen

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen

Gelderse Kampioenschappen dag 4

Het GK zit erop. Twee weekenden Nijmegen met 18 zwemmers en hele mooie resultaten. Dag vier begon met de 4x100 vrij voor Rowan, Jasper, Bart en Freek. Ze gaven alles en dat resulteerde in een mooie vierde plaats met een verbetering van hun inschrijftijd met maar liefst vijf seconden! Nienke Verploeg wist ondanks een paar weken geen trainen door kijkoperatie aan haar knie een mooie race te zetten. Zij zwom driemaal dit weekend en bij alle afstanden zwom zij rond haar eigen tijd. Romy begon wederom vandaag met een gouden race op de 200 rug. Op de 200 school wist Freek zilver te veroveren. De 100 vrij voor de meiden Anika en Nicky een mooi PR en voor Latascha het podium, brons. Jasper zwom voor de tweede maal 400 vrij in lang bad. Hij wist zijn tijd met ruim 5 seconden te verbeteren helaas op 3 honderdste verwijdert van het podium... Frederique en Romy durfden de altijd zo zware 200 vlinder aan. Frederique ging naar huis met een mooi PR en brons en voor Romy was er weer goud. De Gk eindigde met de 4x200 vrij voor de dames. Felicia opende de race voor Olympia. Frederique met nog de 200 vlinder in de benen volgde. Ze lagen vierde toen zij aantikte. Latascha wist ze naar een derde plaats te zwemmen en ondanks de korte pauze tussen de vlinder en deze estafette wist Romy stand te houden, hun derde podiumplaats op dit GK! Met al die mooie races en medailles werd Romy ook nog eens beste overall bij de dames, zij ging met een mooie beker naar huis.Dit GK : mooie races, vele PR's, uitdagingen, analyses maar vooral Olympia sfeer. Hoe de zwemmers elkaar aanmoedigen, feliciteren na een geslaagde race maar ook opbeuren na een race wanneer deze iets minder dan verwacht verliep...dat is Olympia.

Afdrukken E-mailadres