ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Swimkick Minioren Circuit, Swimkick

Vele ereplaatsen Swimkick

 Tijdens de laatste wedstrijd van de swimkick wedstrijden in Rhenen wisten een aantal van onze jongste zwemmers zich een aantal keren bij de beste drie te plaatsen. Op de 25 m. vlinderslag werd Mathijs Takken eerste (met een pr. verbetering van 8 sec.) en werd hij op de voet gevolgd door Rick van Meenen die tweede werd. Mathijs wist ook op de 50 m. vrije slag de eerste plaats te bezetten en Rick werd op deze afstand derde.

Op de 25 m. schoolslag was het Diana Nieuwenhuis (nog maar net lid) die tweede werd en op de 25 m. vrije slag werd zij derde.

Kjetil van Gasteren had een zeer goed zwemweekend. Het zit hem niet altijd mee, maar dit was zijn geluksweekend: gisteren op in het miniorencircuit twee eerste plaatsen en vandaag eerste op de 25 m. vlinderslag, op de 100 m. vrije slag derde en op alle afstanden een mooi pr. Op de 25 m. vlinderslag werd hij op de voet gevolgd door Angelo Jonkers die tweede werd. Janica Smits werd zowel op de 25 m. vlinderslag als de 50 m. vrije slag tweede De laatste ere plaatsen waren voor Elise van der Wielen: eerste op de 50 m. vlinderslag en tweede op de 50 m. vrije slag.

Persoonlijke records waren er voor Mathijs Takken, Rick van Meenen, Dewy van Sandwijk, Daphne van der Wielen (2x), Inke Versluis (2x), Diana Nieuwenhuis, Kjetil van Gasteren (2x), Angelo Jonkers (2x), Janica Smits, Esmee Burgers, Lysanne Peterse (2x), Joyce de Haan (2x), Nick Huijgen en Isabel Adams

Afdrukken E-mailadres