ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

  • Home
  • Nieuws
  • Nationale Jeugd en Gelderse B-Kampioenschappen

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie, Minioren

Tweede team Nationale Zwemcompetitie zeer succesvol

Voor de tweede ploeg van ZV Olympia die deelneemt aan de Nationale Zwemkompetitie in de regio klasse werd de wedstrijd afgelopen zaterdag in Rhenen gezwomen. Met een totaal van 38 persoonlijke records en diverse eerste, tweede en derde plaatsen is dit een zeer succesvolle wedstrijd geweest.

Meteen in progr. 2 werd de eerste heren estafette-ploeg op de 4 x 50 m. vrije slag al derde en wist de tweede ploeg hun record met maar liefst 16 sec. te verbeteren. Bij de jongste jongens waren de ere-plaatsen beide voor ZV Olympia: op de 25 m. schoolslag werd Rick van Meenen eerste en Mathijs Takken tweede. Op de 50 meter vrije slag waren de rollen omgekeerd: Mathijs eerste en Rick tweede. Bij de meisjes op de 25 meter schoolslag wist Elise van der Wielen een tweede plaats te halen, op de voet gevolgd door Esmee Burgers. Op de 50 m. vrije slag wist Esra van Breda de derde plaats te halen. Voor Danielle Pak was er op de 50 m. vrije slag een mooie derde plaats en in dezelfde leeftijd voor Emma van Wijck een derde plaats op de 25 m. schoolslag. Bij de jongens in dezelfde leeftijd was er een tweede plaats voor Vincent Wijnands op de 50 m. vrije slag en een derde plaats op de 25 m. schoolslag. De gemende estafette-ploeg die bestond uit Mathijs, Elise, Rick en Esmee werd op de 4 x 25. vrije slag tweede.

De persoonlijke records staan op naam van: Rick, Mathijs, Max van Gasteren, Elise (2x), Esmee (2x), Lysanne, Esra (2x), Daphne van der Wielen (2x), Inke Versluis (2x), Dewy van Sandwijk, Danielle Pak, Naomi van den Berg (2x), Rowena Martis (2x), Joyce de Haan, Vincent Wijnands (2x), Angelo Jonkers (2x), Tobey van Dijk, (2x) Christian Khory, Weronika Schatton, Per Bomers, Stin Thielen, Oscar Zeijlmans van Emmichoven, Frank Schonenberg, Leon van den Burg, , Renee Burgers, Barbera Terluin, Wouter Grieser en Romy van Ommeren,

De laatste wedstrijd in deze competitie wordt gezwommen op zaterdag 16 april weer in Rhenen.

Afdrukken E-mailadres