ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Selectie

Regio Oost A competitie deel 4

Laatste wedstrijd Regio Oost A competitie

In het thuisbad te Geldermalsen werd er afgelopen zaterdag het laatste deel van de A competitie gezwommen. De dames Vera van Breda, Sascha Meij, Manon Vermeulen en Britt Biemans mochten de spits afbijten met de 4x50 vrij. Gezamenlijk zwommen ze ruim zes seconden van hun inschrijftijd af. Rowan Kilian, Jasper Meij, Bart van Eijkelenburg en Freek van Willigen werden eerste bij de 4x50 vrij heren met een verbetering van hun tijd van ruim drie seconden. Op de daarop volgende 200 wissel voor dames was het gehele podium voor Olympia zwemmers. Romy van Alphen werd eerste gevolgd door Latascha Kilian en Felicia Emanuelson (PR). Voor Nienke Verploeg was er op deze afstand een nieuw persoonlijk record. Youri Kool werd eerste bij de heren en wisten Remco van Eck en Remy Ebben een seizoens-PR te zwemmen. Op de 200 school wist Freek met 4 seconden sneller naar de eerste plaats te zwemmen en was er persoonlijke record voor Frederique Stuit, Nicky Biemans, Lynn Visschers, Daphne Pippel en Rowan Kilian. Op de 100 vlinder zetten Twan Bakker, Jack Beaujon, Britt Biemans, Thijs de Geus, Sascha Meij, Manon Vermeulen en Job van Willigen een mooie nieuwe tijd neer. Op de 100 school werd Anika Kilian tweede , Jasper Meij derde (PR) en was er een PR voor Manon de Ridder, Marieke Verweij de Geus, Bart van Eijkelenburg en Lance Schroten. Bij de dames 50 vrij was wederom het podium voor Romy, Latascha en Felicia en werd Youri bij de heren weer eerste. Frederique werd derde op de 50 rug, Freek eerste en was er een PR voor Daphne en Lynn. Verder waren er nog persoonlijke records voor Britt, Vera, Manon V. , Sascha en Jack op de 200 vrij en 50 school. Job werd eerste op de 50 school met een mooie nieuwe tijd. Jasper, Bart en Lance verbeterde hun tijd op de 200 rug. Werden Romy en Latascha weer eerste en tweede op de 100 rug, Frederique tweede op de 100 vrij, Freek ook tweede en een PR voor Daphne en Lynn op deze afstand. Op de 50 vlinder werd Anika (PR) eerste, Nicky derde, Bart tweede (PR) en zwommen Jasper, Lance en Manon R. een nieuw persoonlijk record. Deze wedstrijd werd afgesloten waarmee begonnen was: estafettes. Nu waren de senioren aan de beurt. Met ruime winst van maar liefst 15 seconden op nummer twee wonnen Romy, Felicia,, Frederique en Latascha de 4x100 wissel. Bij de heren was het een hele spannende race. Remy, Freek, Youri en Remco gingen keihard de strijd aan met hun tegenstanders en met net 1 seconde verschil tikte ze achter ESCA zwemmen als tweede aan.

Afdrukken E-mailadres