ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Selectie

Limietwedstrijd Amersfoort

Met de kampioenschappen lange baan in het vooruitzicht zijn Nicky Biemans, Rowan Kilian, Bart van Eijkelenburg, Thijs de Geus, Jasper Meij, Job van Willigen, Anika Kilian, Nienke Verploeg en Freek van Willigen van Olympia naar Amersfoort gegaan voor hun eerste 50 meter bad wedstrijd. Altijd weer even wennen het 50 meter bad, maar er zijn weer mooie resultaten behaald. Allemaal wisten hun piek tijden van het vorige seizoen te behalen en sommige wisten zelfs nu al PR’s te zwemmen. Bart wist een nieuwe tijd te zetten op de 100 vrij en ook Jasper, Freek en Job hadden hier een PR. Voor Rowan was er een PR op de 100 vlinder en voor zus Anika op de 200 school. Freek verbeterde zijn tijd ook nog op de 50 en 100 school. Broer Job behaalde nog een PR op de 50 vrij. Jasper zwom een snellere tijd op de 200 vrij en op de 400 vrij zette hij een hele mooie tijd neer die gelijk goed was voor een nieuw clubrecord. Al met al weer een succesvolle wedstrijd.

 

Afdrukken E-mailadres