ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Activiteiten

Nieuwjaarsduik 2016

1 Januari 12.uur, doken ruim 150 helden het koude water in bij La Place te Enspijk. Het nieuwe jaar werd ingeluid met Unoxmutsen, koude tenen en hoop plezier.

Georganiseerd door Francisca Alink, Olympia en duikvereniging Piranha werd het ook dit jaar weer een succes.

Na een opwarming verzorgd door Laco gingen ze aangemoedigd door vele toeschouwers allen te water. Met veel gejoel en geschreeuw werd het koude water getrotseerd. Hierna was er voor iedereen een oorkonde, lekker bekertje  warme chocolademelk, broodjes knakworst en erwtensoep.

 

 

 

Afdrukken E-mailadres