ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Fout

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=zwemmen

Could not load feed: http://www.knzb.nl/StippWebDLL/Resources/Handlers/RSS.ashx?rss=algemeen

Kampioenschappen, Minioren

Minioren Sprint Kampioenschappen 2015


Zaterdag werden de Sprint kampioenschappen voor Minioren gezwommen te Arnhem.

Zes jonge zwemmers van Olympia hadden zich gekwalificeerd voor deze wedstrijd. Onder leiding van coaches Harriette, Latascha en Anika gingen deze jonge zwemmers naar de Grote Koppel te Arnhem om de strijd aan te gaan met andere snelle zwemmers van Gelderland. Tijdens deze wedstrijd werd er gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming zoals bij alle kampioenschappen. Voor de jonge zwemmers was dit een nieuwe ervaring. De zwemmers waren gezond gespannen en lieten zich niet van hun stuk brengen door alle nieuwe indrukken. Alle zwemmers zwommen persoonlijke records, wat een hele mooie prestatie is. Esra van Breda kwam driemaal aan start en zwom 58.49 op de 50 vrij , 1.02.63 op de 50 rug en 1.08.43 op de 50 school. Kim Klaassen zwom de 50 vrij en 50 rug, resp. 42.44 en 50.52. Met de 50 vrij plaatste zij zich bij de beste tien. Voor Rick van Meenen stond de 50 rug en 50 school op het programma. Zijn tijden waren 53.66 en 57.11.Mathijs Takken had pech op de 50 rug maar zwom een hele mooie PR op de 50 vrij (45.64) en werd twaalfde. Daphne van der Wielen kwam uit op de 50 vrij en 50 rug. Ook voor haar twee mooie PR’s (1.15.86 en 1.10.21). Elise van der Wielen zwom drie afstanden 50 vrij (54.19), 50 rug (55.09) en de 50 school (1.00.03) alle drie een nieuw persoonlijk record. Mooie resultaten voor deze jonge zwemmers op een mooi kampioenschap. De coaches gingen dan ook met een tevreden gevoel naar huis.

Afdrukken E-mailadres