63.jpg

Sterrenplan

Voor de nieuwe jonge leden, in bezit van een C-diploma, biedt ZV Olympia het Sterrenplan aan. Hierin worden verschillende onderdelen van het zwemmen aangeboden en verbeterd. Per behaald onderdeel ontvang je een oorkonde. De bedoeling is om de jonge zwemmers een goede basis te geven voor het wedstrijdzwemmen.

Een diverse groep trainers samen met onze coaches begeleiden onze zwemmers om deze doelstellingen waar te maken.

De coaches zijn het vaste aanspreekpunt voor de zwemmers en hun ouders/verzorgers.

 

Trainersteam Sterrenplan

Door naast te zwemmen ook trainingen te verzorgen en wedstrijden te begeleiden, werken we met elkaar aan het ontwikkelen van persoonlijke kwaliteiten.

Onze zwemmers van de selectie worden opgeleid om hun kennis en vaardigheden door te geven aan de jongste zwemmers. Onder begeleiding van ervaren coaches en vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedere zwemmer optimaal wordt begeleid. Door opleiding en samenwerking zet  Olympia zich actief in om onze zwemmers naast zwemplezier een deel van persoonlijke ontwikkeling mee te geven die verder gaat dan zwemmen alleen.

Heb je interesse, neem contact met ons op en werk met ons samen aan onze toekomst.

Haske van Dam  Bart Schonenberg
Frank Schonenberg Manon de Ridder
Irene van Gasteren Gwendy de Haan
Sanne Ouburg  

Wedstrijden Sterrenplan

Voor alle zwemmers geldt dat zij kunnen deelnemen aan zwemwedstrijden. 

Swimkick

Voor de jongste zwemmers van het Sterrenplan zijn er de Swimkick wedstrijden hiervoor bedoeld. Deze wedstrijden vinden 5 keer per seizoen in Rhenen plaats en speciaal gericht op de jongste, beginnende, zwemmers en een leuke eerste kennismaking met het wedstrijdzwemmen.

Het deelnemen aan de wedstrijden gebeurt in overleg met onze trainer/coaches. Zij besluiten in  zwemmers en ouders/verzorgers of een meer gevorderde zwemmers van het Sterrenplan kan deelnemen aan andere wedstrijden.

Wil je meedoen, vertel het aan de trainer/coach via het contactformulier.

Ongeveer 3 weken voor een wedstrijd ontvang van ons wedstrijdsecretariaat de definitieve uitnodiging en alle overige relevante informatie.

Raadpleeg de kalender wanneer de wedstrijden plaatsvinden.