Activiteiten

Zwemplezier staat bij Olympia in het vaandel. Daarom organiseren wij naast wedstrijden nog meer activiteiten om hieraan te werken.

Het zwemseizoen beginnen we altijd met een kamp voor alle leden. Dit is een kamp waar teamspirit en gezelligheid voorop staan. Zo leren we elkaar ook buiten het zwemwater beter kennen.

Verder hebben we de Clubkampioenschappen, Sinterklaasfeest, Nieuwjaarsreceptie en een Slotfeest. Daarnaast organiseren wij activiteiten zoals bijvoorbeeld sponsorzwemmen en clinics die we in samenwerking met een zwemmer van de Nederlandse selectie organiseren.

De activiteitencommissie bestaat uit vrijwilligers die het eerste aanspreekpunt vormen voor onze activiteiten. Maar zonder hulp zijn zij niet in staat om dit plezier vorm te geven. 

Heb je een vraag voor onze activiteitencommissie of nog beter je wilt een bijdrage leveren, neem dan contact met ons op.

 

 

Zwemkamp

Ieder jaar wordt er, aan het begin van het seizoen, een kamp georganiseerd.

Dit kamp is om elkaar ook buiten het zwemwater beter te leren kennen.Op dit kamp geen zwemmen, maar o.a. spelletjes, speurtochten en vooral veel lol.

Ieder jaar zoekt de AC weer een mooie ruime locatie uit waar onze jeugdleden van vrijdagavond tot zondagochtend veel plezier beleven en het zwemseizoen met elkaar gestart wordt.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar organiseert Olympia, aan het einde van het seizoen, de Clubkampioenschappen.

Alle leden van klein tot groot en ook ouders/verzorgers kunnen hieraan mee doen.In diverse leeftijdscatagorien worden medailles uitgereikt voor de snelste overall.

Met deze altijd zo gezellige, sportieve wedstrijd wordt het seizoen afgesloten.

Sinterklaasfeest

Voor de jongste leden wordt er natuurlijk ook bij Olympia aandacht geschonken aan het Sinterklaasfeest.

De leden worden getrakteerd op een gezellige middag met lekkers en spelletjes.