ZV Olympia Nieuws

Welkom op de nieuwspagina

Op deze pagina kun je de laatste nieuwsberichten vinden van onze vereniging. Voor de zwemmers, ouders/verzorgers en andere zwemfans is het altijd leuk om te lezen over de behaalde resultaten van onze zwemmers. Wedstrijdverslagen, maar ook ander leuk nieuws over onze vereniging wordt op de nieuwspagina van deze site geplaatst. Het merendeel van het nieuws wordt verzorgd door onze secretaris en commissies. Ingezonden stukken kunnen natuurlijk ook een plaatsje krijgen op deze pagina.

Daarnaast heeft Olympia een besloten Facebook pagina voor onze leden. Hier worden de wedstrijdverslagen en eventuele foto's van de wedstrijden en activiteiten geplaatst. Om toegang tot deze pagina te krijgen moet je wel lid zijn van Olympia. Stuur een bericht naar ons secretariaat of meld je aan bij facebook.

Kampioenschappen

Gelderse B Kampioenschappen

Afgelopen weekend werden in Doetinchem de Gelderse B Kampioenschappen gezwommen.

Dit jaar was er helaas maar een kleine delegatie van Olympia. Niet omdat er geen limieten behaald waren maar school en werk gooide roet in het eten. Thijs de Geus, Britt Biemans en Manon Vermeulen vertegenwoordigde ons cluppie.

Lees meer

AfdrukkenE-mail